Ne demek?

Wiki Article

Külüstür örgülarda ve yangın merdiveni vadiı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapımızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Olası bir felaketle alınlaşıldığında binada mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapılar fakat bu pıtrakı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma amade hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam fail vürutmeler, yangın baplarının etkinliğini ve güvenilirliğini baki olarak iyileştirerek, yapı asayiş sistemlerinde nazik bir desevinçli olmaya devam etmelerini esenlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil vaziyet takkadak kapının mümkün olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı, yangına metanet derecesine bentlı olarak 30 ila 120 zaman beyninde değfiilebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve yamanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu baplar çelik veya masif ahşap üzere malzemelerden örgülır ve şiddetli sıcaklıklara sunulan kalmış olduğunda rahatleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi hatır simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Ayrıca çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar olabilir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Kapının Malzemesi: Yangın kapıları çoğu kez maden veya ahşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci artırmak yürekin Yangın Kapısı özel olarak fiillenir ve bapnın dayanıklılığını sağlamlar.

Report this wiki page